Beste AWN-leden en geïnteresseerden,,

De 30 plaatsen voor de basiscursus archeologie zijn wederom ontzettend snel vergeven. Wij willen allen archeologie-enthousiastelingen van harte bedanken voor het overweldigende belangstelling! 

De wachtlijst is inmiddels ook al gevuld. Aanmelden kan voor deze ronde niet meer. Wij hopen in de toekomst weer een basiscursus te mogen organiseren in samenwerking met het GIA. Dan hoort u uiteraard weer van ons!

Daarnaast willen wij werken aan verdiepende workshops en kortere cursussen. Deze zullen interessant zijn voor lieden met verschillende kennisniveaus in de archeologie. Aan iedereen wordt gedacht. Het organiseren kost echter veel tijd en moeite. Daarom willen wij nogmaals vragen of er leden zijn binnen onze vereniging die het leuk vinden te helpen bedenken en organiseren van zulke leerzame workshops. Vele handen maken licht werk. Neem gerust contact op als je interesse hebt!

Met vriendelijke groet,

Eva Hopman

Secretaris Archeologische Vereniging Noord-Nederland – AWN afd. 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *