Per de volgende algemene ledenvergadering hopen wij een nieuwe penningmeester te kunnen aanwijzen. Onze huidige penningmeester, Pir Hoebe, wil zich graag volledig richten op het succesvol afronden van zijn promotieonderzoek. Veel succes Pir!

Wat houdt het penningmeesterschap in?

Het betreft een vrijwillige functie die, naast het betalen van enkele facturen, bestaat uit het bijhouden van de financiële administratie, opmaken van het financieel jaarverslag en budget, en het controleren van betalingen. Daarnaast woont de penningmeester wanneer mogelijk de vergaderingen bij (ong. 1x in de 1-2 maanden). Het aantal transacties in een jaar vallen over het algemeen erg mee. Nauwkeurigheid is natuurlijk belangrijk, maar ervaring met boekhouden is geen vereiste.
Lijkt het je leuk om deel te nemen aan het bestuur? Neem snel contact op met het secretariaat!

Gezocht: Lid Kascommissie
Voor de komende algemene ledenvergadering zijn wij ook nog op zoek naar een kascommissielid. Om het financieel jaarverslag van 2022 goed te keuren, moeten er twee leden in de kascommissie zijn. De kascommissie bekijkt het jaarverslag en budget na op fouten en stelt vragen aan de penningmeester over onduidelijkheden. Voor het plaatsvinden van de ledenvergadering zal de kascommissie een keer samen komen. Ook hiervoor kun je contact opnemen met het secretariaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *