Op zaterdag 3 februari 2024 organiseren we weer een ‘live’ Steentijddag in Leiden, inmiddels al voor de 34e keer. Traditiegetrouw vindt de Steentijddag plaats in het Lipsiusgebouw van de Universiteit Leiden.

Ook dit jaar stellen we voor het congres een ‘Call for Papers’ open om u een zo breed en gevarieerd mogelijk lezingenprogramma aan te kunnen bieden. We streven voor de Steentijddag naar een breed en divers spectrum, zeker ook wat sprekers betreft, en verwelkomen bijdragen op het gebied van de steentijdarcheologie in Nederland en omstreken en met een archeologische, theoretische of technologische inslag. Combinaties mogen natuurlijk ook!

Naast de reguliere lezingen hebben we ook ruimte voor enkele korte steentijdberichten.

Graag ontvangen we uiterlijk 19 november 2023 uw naam, titel en korte omschrijving van het onderwerp op het e-mailadres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *